Tepih Servis Pcelica

hemiska cistiona pcelica

Servis za pranje i čišćenje “PČELICA“ je osnovana 1983. godine za obavljanje poslova hemijskog čišćenja, pranja i peglanja, pranja svih vrsta podnih obloga, pranje automobila i drugih poslova u oblasti održavanja higijene u radnim i drugim prostorijama. Kada je osnovana bila je među prvim radnjama specijalizovanih za tu vrstu usluge. Od osnivanja do danas “PČELICA“ je postal prepoznatljiva po nivou svojih usluga. Poštovanje ugovorenih rokova i održavanje kvaliteta usluga bile su i ostale glavne preporuke.

Svakodnevnim usavršavanjem došli smo do onoga što smo danas – jedno od najopremljenijih i najboljih uslužnih preduzeća. Trideset i pet godina je dug period poslovanja i naš ponos.

“PČELICA“ poseduje dve hemijske čistione u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana 24 i Kosovskoj 21a i servis za pranje tepiha u Novom Sadu.

Mobilna ekipa odnosi, donosi, čisti i postavlja na licu mesta i sve to za najkraće moguće vreme.

Hemijske čistione i servis opremljeni su najsavremenijim mašinama za obavljanje navedenih delatnosti:

  • Mašine za pranje svih vrsta podnih obloga –COLUMBUS, WAP, WIRBEL, SORMA, KARCHER…
  •  Mašine za hemijsko čišćenje – FIRBIMATIC, POBEDA…
  • Mašine za pranje i peglanje – PRIMAT, PONY , ELECTROLUX

Pri obavljanju posla koriste se sredstva za pranje i čišćenje, najeminentnijih proizvođača iz ove oblasti, koja ispunjavaju osnovne standarde propisane za kvalitetno i bezbedno po zdravlje (i životnu sredinu) održavanje higijene na najvišem nivou:

  • Hemija –KARCHER, TANA, KIHL, PERHLOR

Posebno ukazujemo kao veoma važno, da usluge obavlja stručan i pouzdan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj vrsti posla. Činjenica da smo u istoj delatnosti opstali više od tri decinije, najjača je referenca.

Ukoliko imate potrebu za uslugama održavanja higijene bilo koje vrste možete nas kontaktirati, a mi ćemo Vam u najkraćem roku dostaviti našu ponudu.