hemiska cistiona pcelica

hemiska cistiona pcelica

tepih servis pcelicaTepih servis Pčelica, osnovan davne 1983. godine, iz godine u godinu je širio asortiman usluga. Osim hemijskog čišćenja garderobe, pegleraja i vešeraja, glavna usluga nam je bila i ostala – uslužno čišćenje tepiha.

Po njoj smo i dan danas prepoznatljivi, a mobilna ekipa na terenu, osim odnošenja i vraćanja čistih tepiha, na licu mesta uz pomoć najsavremenije opreme čisti podne obloge svih vrsta. Za nas ne postoji nesavladiva prepreka u vidu materijala, objekta ili veličine, sve rešavamo za najkraće moguće vreme.

Praćenjem trendova, širili smo delatnosti. Misleći na naše najmlađe, razvili smo koncept dubinskog pranja kako bi sprečili razvoj alergija koji je u ekspanziji.
Osim nameštaja i tepiha gde oni provode najviše vremena, počeli smo sa čišćenjem opreme i igračaka, čime smo osim zdravstvenog, podigli i estetski niivo usluga.
Takođe, iznajmljujemo stolnjake različitih dimenzija za sve tipove restorana i vidove proslava, bukvalno 365 dana u godini.
Možete nas pozvati na kontakt telefon ili posetiti u ulici Cara Dušana 24 kao i Kosovskoj 21a u Novom Sadu od 8 do 20 h.
…od 1983. zzzujimo
mobilna ekipa

mobilna ekipa

mobilna ekipa