pranje tepiha | Tepih Servis Pcelica

pranje tepiha | Tepih Servis Pcelica

usluzno pranje tepiha

usluzno pranje tepiha

Tepih servis Pčelica je servis koji svojim klijentima nudi vrhunsku uslugu.Nije potrebno da sami održavate Vaš tepih kada smo mi tu za Vas. Dubinsko uklanjanje prljavštine i skidanje fleka samo su deo usluga koje nudimo

Pored neizbežnog higijenskog tu je i zdravstveni aspekt. Savremenim mašinama odstranjujemo grinje i bakterije, jer dugotrajno udisanje i unošenje u organizam ovih na oko nevidljivih stanovnika naših tepiha. Svako dugotrajnije udisanje i unošenje, može da izazove veoma loše posledice po zdravlje. Najpodložnija su mala deca i osobe sklone alergijama

Čistiji i lepši izgled Vašeg tepiha, ali i osvežavajuć miris nakon pranja, estetski su aspekti koji nisu zanemarljivi a lako su dostupn zahvaljujući tepih servisu PČELICA.

Usluga dubinskog pranja tepiha u Tepih servisu  PČELICA obuhvata trešenje i usisavanje, obostrano mašinsko pranje, centrifugiranje, ispiranje i mašinsko sušenje(video), usisavanje i četkanje, dezinfekcija, parfemisanje, pakovanje i dostava na kućnu adresu!

Samo pozovite naš tim da Vam u kratkom roku na najbolji način profesionlno očisti tepih. Tepihe odnosimo i donosimo u najkraćem roku.

Dubinsko pranje, antibakterijsku i antialergijsku zaštitu omogućavamo zahvaljujući najboljim sistemima usisavanja, vakumiranja i centrifugiranja pomoću savvremenih mašina.

Proverite zašto smo najbolji!

…od 1983.  zzzujimo

masina za tresenje tepiha | Tepih Servis Pcelica

masina za tresenje tepiha | Tepih Servis Pcelica